Υλικά
Πέστο
150 γρ ρόκα πλυμένη
40 γρ λιαστή ντομάτα
80 γρ φουντούκια
100 γρ παρμεζάνα
50 ml Ελαιόλαδο

Αλάτι, φρέσκο πιπέρι
Για το σερβίρισμα
1 πακέτο Δίκοκκο Λαζάνι Μωραΐτικα
100 γρ ντοματίνια
3 γρ σκόρδο τριμμένο
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Σε ένα πολυκοπτικό βάζουμε όλα τα υλικά για την πέστο.
Τα χτυπάμε μέχρι να πάρουν την υφή που θέλουμε.
Δοκιμάζουμε το αλάτι μας και τρίβουμε το πιπέρι μας.

Σε ένα ταψάκι βάζουμε τα ντοματίνια μας, το ελαιόλαδο και το σκόρδο, ψήνουμε για 8 λεπτά στους 180C βαθμούς.

Βράζουμε το Δίκοκκο Λαζάνι για 4-6 λεπτά.

Σε μέτρια φωτιά βάζουμε ένα τηγάνι, την πέστο μας και το λαζάνι. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού η σάλτσα.
Στο τέλος προσθέτουμε τα ντοματίνια και σερβίρουμε.